Skip to content

Detail receptu

Tešíme sa, že ťa zaujal tento recept. Neboj sa ho pozmeniť a dať nám vedieť ako to dopadlo :)

Vegan sub - tofu cesnaková bageta

Čas prípravy

5 min

Čas varenia

10 min

Porcie

2

Niekedy nie je priestor na veľké varenie. A niekedy nieje priestor na varenie ani na jedenie. Potrebujete skrátka niečo to-go. Jedlo do ruky, ktoré môžete jesť kým sa presúvate. Alebo len hľadáte easy občerstvenie pre väčšiu skupinu a chcete aj tradičnejšie jedlo?
Bageta, či sub je ideálnym riešením! Pekné výživové hodnoty, dobrá cena, jednoduchá príprava aj obmena chutí. Môžete jesť za tepla, či za studena, skrátka vegánsku bagetu vo svojom živote potrebujete:)
Tento recept sa dá urobiť pre jednu osobu, alebo ako občerstvenie pre celú skupinu. Záleží na aké kúsky nakrájate bagetu.

Parametre tohoto receptu:
Cena na porciu: 3,53 EUR (jedna veľká 50cm bageta)
Kalórie: 1174 kcal
Proteín: 53g
Sacharidy: 91g
Cukry: 3g
Tuky: 67g

KROKY:

Krok 1 :

Tofu nakrájame na plátky a dáme piecť na 200 stupňov na cca 7 minút, resp podľa chuti.

Krok 2 (dressing):

Do mixéru vložíme paradajky, cesnakovú nátierku, droždie a sójovú omáčku.

Krok 3 (dressing):

Všetko poriadne zmixujeme, kým nemáme jednofarebný dressing.

Krok 4:

Bagetu rozkrojíme, natrieme dressingom a zasa spojíme. Trocha stlačíme - takto sa nám dressing dostane pekne do všetkých kútov.

Krok 5:

Poukladáme tofu plátky a zasypeme šalátikom.

Krok 6:

Tento recept sa dá urobiť pre jednu osobu, alebo ako občerstvenie pre celú skupinu. Záleží na aké kúsky nakrájate bagetu.

INGREDIENCIE


 

1 balenie

Vegavita - Tofu Rosso


 

1 balenie

Lunter - krémová nátierka s cesnakom


 

3 ks

Cherry paradajky


 

1 lyžička

Sójovej omáčky


 

1 kus

Bageta (väčšina bude vegánskych, ale vždy sa radšej spýtajte)


 

1 pohár

Red Chard - lístky mladej repy


 

1 lyžica

Lahôdkové droždie