Detail receptu
Tešíme sa, že ťa zaujal tento recept. Neboj sa ho pozmeniť a dať nám vedieť ako to dopadlo :)
Čas prípravy
Čas varenia
Porcie

Parametre tohoto receptu:
Cena na porciu: 4.87 EUR
Kalórie: 871 kcal
Proteín: 39g
Sacharidy: 124g
Cukry: 15g
Tuky: 23g
KROKY:
Krok 1 (pozor 24 hodín vopred!):
Fazuľku umyjeme, vytriedime a zalejeme vodou asi v pomere 1:3. Takto necháme aspoň 24 hodín. Z času na čas môžeme vodu odliať a doliať novú. Urýchlime tak varenie a zbavíme sa nadúvania z fazule:)
Krok 2:
Na druhý deň môžeme rozohriať panvicu/hrniec a fazuľu variť. Mne trvalo varenie 3 hodiny, kým bola pekne mäkkučká.
Krok 3:
Vodu odlejeme, fazuľu prepasírujeme a na panvicu pridáme maslo.
Krok 4:
Necháme roztopiť a chvíľu takto fazuľu orestujeme. Potom pridáme smotanu.
Krok 5:
Premiešame a pridáme ostatné tekuté ingrediencie (kečup, sójovka, štiplavá omáčka)
Krok 6:
Dobre premiešame a pár minút povaríme. Pridáme bobkový list a máme hotovo:)
INGREDIENCIE
1 balenie
Vegavita - Cevapcici
2 lyžice
Rastlinného masla
2 lyžice
Kečupu
2 lyžičky
Sójovej omáčky
4 lyžice
Alpro rice cuisine - smotana na varenie
2 lyžičky
Štipľavej omáčky podľa vlastného výberu
100g
Čiernej fazuľky