Zajtra do práce a zasa neviete, čo tam budete jesť? V táckarni je na výber kuracie stehno a černohor… Navariť si bezmäsitú stravu nemám čas. Naozaj? Pozrite si tento recept, ktorý pripraví za 18 minúť vegetariánske menu až na dva dni a to rovno obed aj s desiatou, alebo olovrantom.
Tento recepty mi nevyšiel úplne vegánsky, kvôli jednej surovine, ktorá obsahovala 0,03% kuracieho tuku. Avšak s vedomým, že sa dá nahradiť inou variantou, ostáva recept v platnosti:)
Jeho základom je tempeh, ktorý absolútne milujem od kedy som ho objavil, a mix zeleninky, ktorú v prípade času pripravíme čerstvo, no v tomto recepte ide aj o čas a sú teda použité “konzervové” varianty. Plus super tip na výbornú desiatu.
Parametre tohoto receptu sú:
Cena na porciu: (obed a desiata spolu) 5.70 EUR
Kalórie: (aj s 28g orieškov): 996 kcal
Proteín: 38g
Sacharidy: 50g
Cukry: 15g
Tuky: 67g